українською
по-русски
Будь ласка ідентифікуйте себе за допомогою електронної пошти
На вказану адресу електронної пошти надіслано повідомлення.
Не прийшов лист?
Вкажіть адресу електронної пошти
Аксесуари для гриля

Тріска для копчення Weber до яловичини

Код товару: 07267
559 грн
в наявності
ТОВАР У КОШИКУ
Товар додано до кошика
Тріска для копчення Weber до яловичини
559 грн
0
+
Оформити замовлення

Супутні товари

Weber
559 грн
в кошику
Weber
559 грн
в кошику
Weber
559 грн
в кошику
Weber
559 грн
в кошику
Weber
1679 грн
в кошику
у вибраному
Доставка по Україні:

ТК Нова Пошта, Делівері.

Безкоштовно від 3000 гривень.

Умови безкоштовної доставки

Оплата:
При отриманні,
на карту,
на розрахунковий рахунок
онлайн Visa/Mastercard

Способи розрахунку за товари та послуги

Гарантія:
14 днів
Повернення товару протягом 14 днів

Гарантія

Weber logo
Виробник: Weber
Країна виробника: Польща

Супутні товари

Weber
559 грн
в кошику
Weber
559 грн
в кошику
Weber
559 грн
в кошику
Weber
559 грн
в кошику
Weber
1679 грн
в кошику

Опис

Тріска для копчення яловичини Weber із стружки горіхових та фруктових дерев.

Здивуйте своїх друзів новими стравами, приготованими на грилі за допомогою тріски Weber "До яловичини". Завдяки суміші деревної стружки листяних порід, горіхових і фруктових дерев, ви зможете додати сильний, пряний аромат вашої вирізки, грудинці або котлетам. Надайте вашій страві нового, неповторного аромату. Розмочіть тріску в воді, покладіть її на вугілля або в спеціальний контейнер для копчення.

Дерев'яні чіпси для копчення "До яловичини" відеопрезентація 1

Дерев'яні чіпси для копчення "До яловичини" відеопрезентація 2

Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.

У нас можна купити тріску для копчення Weber до яловичини з безкоштовною доставкою по Україні.

Характеристики

Код товару 00000007267
Код виробника 17663
Вага, кг 0,7
Гарантія 14 днів

Подібні товари