Тріска для копчення Weber до яловичини
Супутні товари
ТК Нова Пошта, Делівері.
Безкоштовно від 3000 гривень.
на карту,
на розрахунковий рахунок
онлайн Visa/Mastercard
Способи розрахунку за товари та послуги
Повернення товару протягом 14 днів
Гарантія
![Weber logo](/-/uploads/ru/00/00/77/80/original-3891478996.png)
Супутні товари
Опис
Здивуйте своїх друзів новими стравами, приготованими на грилі за допомогою тріски Weber "До яловичини". Завдяки суміші деревної стружки листяних порід, горіхових і фруктових дерев, ви зможете додати сильний, пряний аромат вашої вирізки, грудинці або котлетам. Надайте вашій страві нового, неповторного аромату. Розмочіть тріску в воді, покладіть її на вугілля або в спеціальний контейнер для копчення.
Дерев'яні чіпси для копчення "До яловичини" відеопрезентація 1
Дерев'яні чіпси для копчення "До яловичини" відеопрезентація 2
Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.
Характеристики
Код товару | 00000007267 |
Код виробника | 17663 |
Вага, кг | 0,7 |
Гарантія | 14 днів |