українською
по-русски
Будь ласка ідентифікуйте себе за допомогою електронної пошти
На вказану адресу електронної пошти надіслано повідомлення.
Не прийшов лист?
Вкажіть адресу електронної пошти
або через соціальну мережу
Аксесуари для гриля

Тріска для копчення Weber, аромат віскі

Код товару: 07266
479 грн
в наявності
ТОВАР У КОШИКУ
Товар додано до кошика
Тріска для копчення Weber, аромат віскі
479 грн
0
+
Оформити замовлення

Супутні товари

Weber
479 грн
в кошику
Weber
479 грн
в кошику
Weber
479 грн
в кошику
Weber
559 грн
в кошику
Weber
1679 грн
в кошику
у вибраному
Доставка по Україні:

ТК Нова Пошта, Делівері.

Безкоштовно від 3000 гривень.

Умови безкоштовної доставки

Оплата:
При отриманні,
на карту,
на розрахунковий рахунок
онлайн Visa/Mastercard

Способи розрахунку за товари та послуги

Гарантія:
14 днів
Повернення товару протягом 14 днів

Гарантія

Weber logo
Виробник: Weber
Країна виробника: Польща

Супутні товари

Weber
479 грн
в кошику
Weber
479 грн
в кошику
Weber
479 грн
в кошику
Weber
559 грн
в кошику
Weber
1679 грн
в кошику

Опис

Зробіть вашу страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою тріски з ароматом "Віскі". Віскі, що зберігався в бочках, просочував і наповнював деревину міцним, солодким ароматом. Така тріска додасть незвичайного смаку яловичині, свинині, птиці та морепродуктам. Розмочіть тріску в воді, покладіть її на вугілля або в спеціальний контейнер для копчення.

Дерев'яні чіпси, віскі відеопрезентація 2

Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.

Характеристики

Код товару 00000007266
Код виробника 17627
Вага, кг 0,7
Гарантія 14 днів

Подібні товари

Weber
3935 грн 6559 грн
Економія 2624 грн
Акція
Weber
1244 грн 1749 грн
Економія 505 грн
Акція
Weber
1050 грн 2099 грн
Економія 1049 грн
Акція