українською
по-русски
Будь ласка ідентифікуйте себе за допомогою електронної пошти
На вказану адресу електронної пошти надіслано повідомлення.
Не прийшов лист?
Вкажіть адресу електронної пошти
або через соціальну мережу
Аксесуари для гриля

Тріска для копчення риби і морепродуктів Weber

Код товару: 07269
399 грн
в наявності
ТОВАР У КОШИКУ
Товар додано до кошика
Тріска для копчення риби і морепродуктів Weber
399 грн
0
+
Оформити замовлення

Супутні товари

Weber
399 грн
в кошику
Weber
402 грн
в кошику
Weber
379 грн
в кошику
Weber
1692 грн
в кошику
Weber
1458 грн
в кошику
у вибраному
Доставка по Україні:

ТК Нова Пошта, Інтайм, Делівері.

Безкоштовно від 1500 гривень.

Умови безкоштовної доставки

Оплата:
При отриманні, на карту, на розрахунковий рахунок

Способи розрахунку за товари та послуги

Гарантія:
14 днів

Гарантія

Weber logo
Виробник: Weber
Країна виробника: Польща

Супутні товари

Weber
399 грн
в кошику
Weber
402 грн
в кошику
Weber
379 грн
в кошику
Weber
1692 грн
в кошику
Weber
1458 грн
в кошику

Опис

Зберіть родину та друзів на вечерю і подайте ароматну рибу приготовану на грилі. Тріска для копчення "До риби і морепродуктів" поєднує в собі деревну стружку листяних порід і фруктових дерев, щоб створити ідеальний м'який, фруктовий аромат, який доповнить будь-яку страву з морепродуктів або риби. Спогади про ніжний аромат не покинуть вас. Розмочіть тріску в воді, покладіть її на вугілля або в спеціальний контейнер для копчення.

Дерев'яні чіпси для копчення риби і морепродуктів відеопрезентація 1

Дерев'яні чіпси для копчення риби і морепродуктів відеопрезентація 2

Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.

Характеристики

Код товару 00000007269
Код виробника 17665
Вага, кг 0,7
Гарантія 14 днів

Подібні товари