українською
по-русски
Будь ласка ідентифікуйте себе за допомогою електронної пошти
На вказану адресу електронної пошти надіслано повідомлення.
Не прийшов лист?
Вкажіть адресу електронної пошти
Аксесуари для гриля

Тріска для копчення свинини Weber

Код товару: 07268
499 грн
в наявності
ТОВАР У КОШИКУ
Товар додано до кошика
Тріска для копчення свинини Weber
499 грн
0
+
Оформити замовлення

Супутні товари

Weber
2299 грн
в кошику
Weber
499 грн
в кошику
Weber
499 грн
в кошику
Weber
499 грн
в кошику
Weber
739 грн
в кошику
у вибраному
Доставка по Україні:

ТК Нова Пошта, Делівері.

Безкоштовно від 3000 гривень.

Умови безкоштовної доставки

Оплата:
При отриманні,
на карту,
на розрахунковий рахунок
онлайн Visa/Mastercard

Способи розрахунку за товари та послуги

Гарантія:
14 днів
Повернення товару протягом 14 днів

Гарантія

Weber logo
Виробник: Weber
Країна виробника: Польща

Супутні товари

Weber
2299 грн
в кошику
Weber
499 грн
в кошику
Weber
499 грн
в кошику
Weber
499 грн
в кошику
Weber
739 грн
в кошику

Опис

Випробуйте нові смакові відчуття зі стравами на грилі, з якими, як вам здавалося, ви добре знайомі. Надайте реберцям і відбивним особливий аромат, завдяки суміші деревної стружки Weber "До свинини". У ній зібрані різноманітні листяні і фруктові породи деревини, які надають ідеальний копчений аромат будь-якій страві зі свинини. Тріска Weber обов'язково здивує і зробить приємне враження. Розмочіть тріску в воді, покладіть її на вугілля або в спеціальний контейнер для копчення.

Дерев'яні чіпси для копчення свинини відеопрезентація 1

Дерев'яні чіпси для копчення свинини відеопрезентація 2

Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.

Характеристики

Код товару 00000007268
Код виробника 17664
Вага, кг 0,7
Гарантія 14 днів

Подібні товари