Тріска для копчення Weber аромат горіх гікорі
Супутні товари
ТК Нова Пошта, Інтайм, Делівері.
Безкоштовно від 1500 гривень.
Способи розрахунку за товари та послуги
Гарантія

Супутні товари
Опис
Тріска для копчення надає стравам вишуканий смак і аромат. Перед використанням тріску необхідно вимочити у воді 20 хвилин. Вологу тріску можна покласти на вугілля, а в газових грилях використовувати контейнер для копчення. Сумісність – з усіма грилями, крім електричних.
Тріска для копчення, яблуко відеопрезентація 1
Тріска для копчення, яблуко відеопрезентація 2
Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.
Характеристики
Код товару | 00000007223 |
Код виробника | 17624 |
Вага, кг | 0,7 |
Гарантія | 14 днів |