Вбудовувані газові грилі
Газові грилі для вбудування – це професійна кухонна техніка, яка може бути використана для організації зони барбекю на літній заміській кухні, відкритих кафе з літньою терасою, гриль-барів і ресторанів, а також на домашній терасі або звичайній кухні в квартирі. Це обладнання може працювати від газового балона або магістрального газопостачання.
Професійні та домашні грилі для вбудування
Для закладів громадського харчування підійде газовий стаціонарний гриль. Професійні моделі відрізняються збільшеною продуктивністю, функціоналом і дозволяють приготувати більшу кількість порцій одночасно. Професійні грилі вбудовуються в функціональні портали для зручності роботи персоналу закладів.
Для дачі або заміського будинку вдалим вибором стане компактний газовий гриль, вбудований в стільницю. Принципово він мало відрізняється від стаціонарних моделей і представляє собою верхню частину гриля, без шафи і ніжок. Така конструкція легко монтується і прекрасно поєднується з іншими модулями кухні: духовою шафою, жарочною поверхнею, умивальником і ін.
Конструктивні особливості та переваги барбекю для вбудування
- Газові грилі мають швидке нагрівання – через кілька хвилин після включення пристрій готовий до роботи.
- Залежно від розміру, гриль оснащений двома і більше пальниками.
- Робоча поверхня дозволяє розмістити на ній кілька різновидів страв.
- Точний контроль температури і кілька ступенів регулювання потужності дозволять підібрати оптимальний тепловий режим для кожної страви. У найспекотнішій зоні готується м'ясо, в середній – овочі, а в низькотемпературній зоні можна підігрівати приготовані страви.
- Більшість моделей виготовляються з нержавіючої сталі. Такий матеріал менше зношується в процесі експлуатації, тому прослужить довго.
- Догляд вимагає мінімальних зусиль з допомогою стандартних засобів для чищення.
- Вбудований клапан запобігає витік газу і робить використання гриля абсолютно безпечним в приміщенні.
Конструкція вбудованого газового гриля поєднує зручність звичайної кухонної плити з можливістю приготування гриль-меню. У різних моделях можуть бути доступні такі функції, як запікання, пряме обсмажування, копчення, приготування на вертелі.
Поради щодо вибору
Все газове обладнання, встановлене в приміщенні, має бути добре вентильоване. Тому перед тим, як купити газовий гриль ля вбудування потрібно зробити правильні заміри площі і передбачити вентиляцію.
Особливу увагу потрібно приділити жарочній поверхні барбекю. Вона може бути гладкою або рельєфною. Перша більше підходить для приготування птиці, риби, нежирного м'яса або морепродуктів. Рифлена поверхня призначена для смаження соковитого м'яса. Також можна знайти варіанти, що поєднують обидві поверхні.
Купуючи обладнання в Luchesk, ви зможете підібрати модель потрібного розміру, комплектації і функціоналу – від компактного гриля для дому до професійного стаціонарного газового барбекю для закладу громадського харчування. У нашому каталозі представлені найбільш популярні моделі відомих марок з офіційною гарантією від виробника.