українською
по-русски
Будь ласка ідентифікуйте себе за допомогою електронної пошти
На вказану адресу електронної пошти надіслано повідомлення.
Не прийшов лист?
Вкажіть адресу електронної пошти
або через соціальну мережу
Барбекю і гриль

Оренда барбекю, або як організувати відпочинок

Організація проведення заходів з виїздом на природу або під час відвідування зон відпочинку для великої кількості запрошених гостей найчастіше стикається, крім чисто організаційних питань, з проблемами практичного плану, наприклад, як взяти в оренду барбекю.

Для великих міст, в яких є своя інфраструктура проведення масових заходів, оренда барбекю надається зазвичай прокатними агентствами або бюро, які займаються цим видом діяльності.

Зазвичай в каталогах послуг і реквізиту, що використовується для розваги, знаходяться і фото барбекю, які пропонуються для забезпечення свята. Така послуга, як правило обговорюється окремо, адже при роботі з великою кількістю людей, особливо якщо на святі присутні діти, безпеку обговорюють як один з пунктів договору. А вже коли оренда барбекю пов'язана і з приготуванням окремих страв, то і питання має в такому договорі кілька обов'язкових пунктів:

  • хто організовує закупівлю продуктів для барбекю;
  • де будуть зберігатися продукти;
  • як повинно бути влаштоване приготування, черговість страв і кількість порцій;
  • час до якого повинні бути готові перші порції;
  • необхідна кількість обслуговуючого персоналу і кухарів.

Ці, здавалося б, прості запитання потрібно обговорити ще до того, як буде укладено договір.

Правила вибору барбекю

Підбираючи по фото барбекю в каталозі, не варто забувати про те, що барбекю зазвичай сфотографовано ще до початку його експлуатації – воно абсолютно чисте і приємне для погляду. Але після одного-двох корпоративів таке обладнання вимагає, як мінімум, гідної чищення, тому при замовленні все-таки слід звернути увагу на те, яким повинен бути вигляд мангала.

Окремо під час оформлення замовлення домовляється і про те, яким повинен бути персонал. Для тих, хто постійно працює з клієнтами на виїзних заходах, зазвичай потрібно небагато – чиста уніформа і охайний вигляд, але в різних випадках можуть бути і винятки, наприклад, уніформа не обов'язково повинна бути біла.

Розраховуючи кількість персоналу для забезпечення роботи на заході, прийнято брати за основу кількість учасників. Для заходу на 35—40 осіб необхідно як мінімум два офіціанти, один кухар і ще один його помічник. Ну і звичайно, в оренду краще взяти відразу два барбекю – один на вугіллі, а другий гриль-барбекю на газу.

Статті цієї тематики

Чи можуть страви, приготовані на грилі, бути здоровими? Ми розповімо, що потрібно зробити, щоб вони були такими.
ЧИТАТИ ДАЛІ
Приємний вигляд блискучого металу з приємним запахом смаженого м'яса і легеньким димком напевно не не залишить байдужим кожного, хто вирішив на кілька годин втекти з міста. Але зробити цю вилазку на природу...
ЧИТАТИ ДАЛІ
Ви впевнені, що добре очищуєте свій газовий гриль? Прочитайте статтю та перевірте! Щоб ваш гриль на газу починав свою роботу без пригод, тобто працював надійно і безпечно...
ЧИТАТИ ДАЛІ