українською
по-русски
Будь ласка ідентифікуйте себе за допомогою електронної пошти
На вказану адресу електронної пошти надіслано повідомлення.
Не прийшов лист?
Вкажіть адресу електронної пошти
Аксесуари для гриля

Тріска для копчення риби і морепродуктів Weber

Код товару: 07269
559 грн
в наявності
ТОВАР У КОШИКУ
Товар додано до кошика
Тріска для копчення риби і морепродуктів Weber
559 грн
0
+
Оформити замовлення

Супутні товари

Weber
2499 грн
в кошику
Weber
2299 грн
в кошику
Weber
1689 грн
в кошику
Weber
389 грн
в кошику
Weber
4099 грн
в кошику
у вибраному
Доставка по Україні:

ТК Нова Пошта, Делівері.

Безкоштовно від 3000 гривень.

Умови безкоштовної доставки

Оплата:
При отриманні,
на карту,
на розрахунковий рахунок
онлайн Visa/Mastercard

Способи розрахунку за товари та послуги

Гарантія:
14 днів
Повернення товару протягом 14 днів

Гарантія

Weber logo
Виробник: Weber
Країна виробника: Польща

Супутні товари

Weber
2499 грн
в кошику
Weber
2299 грн
в кошику
Weber
1689 грн
в кошику
Weber
389 грн
в кошику
Weber
4099 грн
в кошику

Опис

Тріска для копчення риби і морепродуктів Weber із стружки різних листяних і фруктових дерев.

Зберіть родину та друзів на вечерю і подайте ароматну рибу приготовану на грилі. Тріска для копчення "До риби і морепродуктів" поєднує в собі деревну стружку листяних порід і фруктових дерев, щоб створити ідеальний м'який, фруктовий аромат, який доповнить будь-яку страву з морепродуктів або риби. Спогади про ніжний аромат не покинуть вас. Розмочіть тріску в воді, покладіть її на вугілля або в спеціальний контейнер для копчення.

Дерев'яні чіпси для копчення риби і морепродуктів відеопрезентація 1

Дерев'яні чіпси для копчення риби і морепродуктів відеопрезентація 2

Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.

У нас можна купити тріску для копчення риби і морепродуктів Weber з безкоштовною доставкою по Україні.

Характеристики

Код товару 00000007269
Код виробника 17665
Вага, кг 0,7
Гарантія 14 днів

Подібні товари