Тріска для копчення Weber аромат горіх Гікорі
Супутні товари
ТК Нова Пошта, Делівері.
Безкоштовно від 3000 гривень.
на карту,
на розрахунковий рахунок
онлайн Visa/Mastercard
Способи розрахунку за товари та послуги
Повернення товару протягом 14 днів
Гарантія
Супутні товари
Опис
Тріска для копчення Weber з ароматом горіха Гікорі.
Тріска для копчення надає стравам вишуканий смак і аромат. Перед використанням тріску необхідно вимочити у воді 20 хвилин. Вологу тріску можна покласти на вугілля, а в газових грилях використовувати контейнер для копчення. Сумісність – з усіма грилями, крім електричних.
Тріска для копчення, яблуко відеопрезентація 1
Тріска для копчення, яблуко відеопрезентація 2
Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.
У нас можна купити тріску для копчення Weber аромат горіх Гікорі з безкоштовною доставкою по Україні.
Характеристики
Код товару | 00000007223 |
Код виробника | 17624 |
Вага, кг | 0,7 |
Гарантія | 14 днів |