українською
по-русски
Будь ласка ідентифікуйте себе за допомогою електронної пошти
На вказану адресу електронної пошти надіслано повідомлення.
Не прийшов лист?
Вкажіть адресу електронної пошти
або через соціальну мережу
Аксесуари для гриля

Тріска для копчення яблунева Weber

Код товару: 07222
402 грн
в наявності
ТОВАР У КОШИКУ
Товар додано до кошика
Тріска для копчення яблунева Weber
402 грн
0
+
Оформити замовлення

Супутні товари

Weber
399 грн
в кошику
Weber
399 грн
в кошику
Weber
402 грн
в кошику
Weber
347 грн 579 грн
Економія 232 грн
Акція
в кошику
Weber
1692 грн
в кошику
у вибраному
Доставка по Україні:

ТК Нова Пошта, Інтайм, Делівері.

Безкоштовно від 1500 гривень.

Умови безкоштовної доставки

Оплата:
При отриманні, на карту, на розрахунковий рахунок

Способи розрахунку за товари та послуги

Гарантія:
14 днів

Гарантія

Weber logo
Виробник: Weber
Країна виробника: Польща

Супутні товари

Weber
399 грн
в кошику
Weber
399 грн
в кошику
Weber
402 грн
в кошику
Weber
347 грн 579 грн
Економія 232 грн
Акція
в кошику
Weber
1692 грн
в кошику

Опис

Яблунева тріска для копчення надає стравам вишуканий смак і аромат. Перед використанням тріску необхідно вимочити у воді 20 хвилин. Вологі тріски можна покласти на вугілля, а в газових грилях використовувати контейнер для копчення. Сумісність – з усіма грилями, крім електричних.

Тріска для копчення, яблуко відеопрезентація 1

Тріска для копчення, яблуко відеопрезентація 2

Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.

Характеристики

Код товару 00000007222
Код виробника 17621
Ширина, мм 320
Висота, мм 120
Вага, кг 0,7
Гарантія 14 днів

Подібні товари