українською
по-русски
Будь ласка ідентифікуйте себе за допомогою електронної пошти
На вказану адресу електронної пошти надіслано повідомлення.
Не прийшов лист?
Вкажіть адресу електронної пошти
Аксесуари для гриля

Тріска для копчення яблунева Weber

Код товару: 07222
Акція
449 грн 559 грн
Економія 110 грн
в наявності
ТОВАР У КОШИКУ
Товар додано до кошика
Тріска для копчення яблунева Weber
449 грн
0
+
Оформити замовлення

Супутні товари

Napoleon
1500 грн
в кошику
Weber
1999 грн 2499 грн
Економія 500 грн
Акція
в кошику
Weber
2299 грн
в кошику
Weber
1679 грн
в кошику
Weber
1349 грн 1689 грн
Економія 340 грн
Акція
в кошику
у вибраному
Доставка по Україні:

ТК Нова Пошта, Делівері.

Безкоштовно від 3000 гривень.

Умови безкоштовної доставки

Оплата:
При отриманні,
на карту,
на розрахунковий рахунок
онлайн Visa/Mastercard

Способи розрахунку за товари та послуги

Гарантія:
14 днів
Повернення товару протягом 14 днів

Гарантія

Weber logo
Виробник: Weber
Країна виробника: Польща

Супутні товари

Napoleon
1500 грн
в кошику
Weber
1999 грн 2499 грн
Економія 500 грн
Акція
в кошику
Weber
2299 грн
в кошику
Weber
1679 грн
в кошику
Weber
1349 грн 1689 грн
Економія 340 грн
Акція
в кошику

Опис

Тріска для копчення Weber зі стружки яблуні.

Яблунева тріска для копчення надає стравам вишуканий смак і аромат. Перед використанням тріску необхідно вимочити у воді 20 хвилин. Вологі тріски можна покласти на вугілля, а в газових грилях використовувати контейнер для копчення. Сумісність – з усіма грилями, крім електричних.

Тріска для копчення, яблуко відеопрезентація 1

Тріска для копчення, яблуко відеопрезентація 2

Для отримання гарного стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5—10 хвилин до закінчення приготування страви.

У нас можна купити тріску для копчення яблунева Weber з безкоштовною доставкою по Україні.

Характеристики

Код товару 00000007222
Код виробника 17621
Ширина, мм 320
Висота, мм 120
Вага, кг 0,7
Гарантія 14 днів

Подібні товари